Fantastiskt lördagsväder. Minus sju och sol när vi vaknade. Men redan vid elva var det nollgradigt.

Fick skoterburet främmande redan på förmiddagen så vi var ute i solen och surrade nästan en timme.

Sen klickade vi på oss skidorna och gled ned på fjärden.

Fyra plus. Nysnö. Sol. Inte världens bästa före. Det gled dåligt. Men skitsamma. Det var ju magiskt där ute.

Och trots det fina vädret mötte vi endast en skoteråkare, såg ett gäng som grillade på en holme samt såg tre personer på en stugtomt. Så vi var i princip ensamma.

Efter 75 minuter tungåkning (ja inte Sextonåringen – han hade bra glid) var vi hemma igen. Dags för en sen lunch.

Sen började vi minirenovera. Toan på övervåningen ska få en liten makeover. Golvet är fint (om än grågrönt) och våtrumstapeten är i helt ok skick. (Om än gul) Den hade dock släppt i skarvarna. Och tapeten var smutsig, nött och trasig. Och faktiskt bortriven på vissa ställen. Den skulle bort. (Och ska ersättas av en vit målarfärg som är bruten åt det gulgröna som redan finns i rummet).

Glömde fota förebild. Vi hade redan tömt rummet och börjat slita ned tapet när jag kom ihåg mig.

Nu är våtrumstapetens skarvar limmade. Tapeten släppte lätt och jag kunde även spackla innan vi städade undan för kvällen.

Lagade musslor till middag. Och sen aktiverade vi ett Netflixpresentkort. Började se Homeland. Verkar väl helt ok. Vi ger det några avsnitt så får vi se….

Idag är det grått och blåsigt. Nollgradigt. Och jag tror det regnar.

När jag druckit upp mitt morgonkaffe ska jag börja slipa väggar så får vi se vad och hur mycket vi hinner idag. Kanske måla taket? Och så ska vi och gratta min pappa som fyllde år igår!