Megadag

Skrivet av den 21 oktober, 2014 klockan 21:22 i Dagar med Linda,Jogging,Mat och prat,Recept,Recept - Kyckling

buggar

 

Jobb idag från 6:30. Och sen persomöte på det… till 18… gahhh.. låååång dag…. men jag hade tur. Kunde breaka mitt på dagen. Tog med mig Sabaton och mina gamla Icebugs (eftersom det var höstens första vinterföre i skogen) på en långlunch och sex kilometer jogg. Fick ändå ihop två timmars övertid – så det var välinvesterad och välbehövlig långlunch. Tur jag fick möjligheten.

Och när man sen kom hem, på riktigt,  till den här middagen så kändes det great:

kycklingmacka

 

Maken hade ungstekt kycklingfilé inlindad i kallrökt skinka. Den skivades och serverades på ungsrostat lantbröd med sweet-paprica-chili-dressing, romansallad, lök, ananas, avocado och tomat.

Helt sjukt gott.

Ungen tog både en , två och tre portioner. Nummer två och tre tog han smör på brödet och vanlig orientdressing till istället för vår egentillverkade.

Plötsligt kändes tisdagkvällen som en lördag. 🙂

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Megadag”

 1. Det här sa Pernilla den 21 oktober, 2014 klockan 22:51

  Fy för snö, redan. Fast det är väl dags i era trakter. Här kan den hålla sig borta tills Januari eller februari, tycker jag.
  /P

 2. Det här sa Therese - Sockenvägens Söta den 22 oktober, 2014 klockan 20:15

  Ha ha samma lika här, första turen med icebugsen i dag på friskvården, dock bara 20 min, men nästan 4 km iaf – bättre än inget, ryggen mår fint av den belastningen. Sedan hem å äta middag – kyckling ;-D Ha en fin kväll!

 3. Det här sa Åsa L den 22 oktober, 2014 klockan 21:44

  Men vilken vardagslyx!!! 😆

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY