Megadag

buggar

 

Jobb idag från 6:30. Och sen persomöte på det… till 18… gahhh.. låååång dag…. men jag hade tur. Kunde breaka mitt på dagen. Tog med mig Sabaton och mina gamla Icebugs (eftersom det var höstens första vinterföre i skogen) på en långlunch och sex kilometer jogg. Fick ändå ihop två timmars övertid – så det var välinvesterad och välbehövlig långlunch. Tur jag fick möjligheten.

Och när man sen kom hem, på riktigt,  till den här middagen så kändes det great:

kycklingmacka

 

Maken hade ungstekt kycklingfilé inlindad i kallrökt skinka. Den skivades och serverades på ungsrostat lantbröd med sweet-paprica-chili-dressing, romansallad, lök, ananas, avocado och tomat.

Helt sjukt gott.

Ungen tog både en , två och tre portioner. Nummer två och tre tog han smör på brödet och vanlig orientdressing till istället för vår egentillverkade.

Plötsligt kändes tisdagkvällen som en lördag. 🙂

3 kommentarer

 1. Pernilla

  Fy för snö, redan. Fast det är väl dags i era trakter. Här kan den hålla sig borta tills Januari eller februari, tycker jag.
  /P

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Ha ha samma lika här, första turen med icebugsen i dag på friskvården, dock bara 20 min, men nästan 4 km iaf – bättre än inget, ryggen mår fint av den belastningen. Sedan hem å äta middag – kyckling ;-D Ha en fin kväll!

 3. Åsa L

  Men vilken vardagslyx!!! 😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑