Söndag hos Cia och M

Skrivet av den 23 november, 2011 klockan 13:00 i Dagar med Linda,Resedagbok,Resedagbok: Stockholm 2011

Vaknade ju – som sagt – rätt sent på söndagmorgon. Efter festen… (Eller förmiddag, var det ju faktiskt)  Men alla var pigga och glada så efter en sen frukost (eller lunch) drog vi mot centrum. Gick pyttelite i affärer. Bus handlade en huvudbonad han ska ha när han leker general och jag hittade faktiskt ett sött julpynt  – på Butteriks av alla ställen. Otroligt nog blev vi hungriga så vi hann klämma i oss en liten hamburgare på Burger King också.

Men vid fyrasnåret preparerade vi oss med Antihistamin och åkte ut till Cia och M. Hittade inte själva riktigt hela vägen. Men nästan…(som tur är blev vi uppmötta)

Resten av eftermiddagen/kvällen blev en salig mix av katter, prat, extremt god och vällagad mat, god dryck (av olika sorter) efterrätt, snorande, nysande och skrattande. Bus hann även med att kika på en film när vi vuxna blev lite för tråkiga enligt honom.

Stannade till just efter 22 – vissa skulle upp och jobba dagen därpå. Och vi skulle ju faktiskt  upp vid sju för att hinna med pendeln ut mot Arlanda för vidare färd hemåt norrland.

Väldigt snorig och nysig och med ganska pipig andning slängde jag mig sedan i duschen för att kunna sova utan att känna av dessa hyperfaliga (men supermysiga) luddbollar som orsakar sånt (oförtjänt) lidande för vissa. Men det var det värt.

TACK för en härlig kväll.

(Fotona är Cias. Jag fotade inget alls. Så därför slipper både hon och M vara med på bild)

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Söndag hos Cia och M”

 1. Det här sa Tomtens Dotter den 23 november, 2011 klockan 13:16

  Verkar som att ni haft en toppenhelg i hufvudstaden.
  Ta det lugnt på joggingturen 🙂
  Eller alltså jogga på, men halka inte på våta löv.

 2. Det här sa Camilla den 23 november, 2011 klockan 13:29

  Men myyys! 🙂 Cia som säger att hon är halvfabrikatens drottning, men det där vete sjutton om man ska tro på. Det där lät ju supersmarrigt.

  Svar: Det VAR supersmarrigt. Och såsen… Mmmm.. den måste vi göra själva. Och köttet var helt perfekt stekt. saftigt och mört….

 3. Det här sa Cia den 23 november, 2011 klockan 14:39

  M var lyrisk han hade så mysigt.
  Vi tycker båda att det är så himla trevligt när ni kommer. Märkligt det där att träffas via bloggvärlden och så blir det så bra. dessutom partner katter och barn som också har trevligt. För kissarna var också nöjda när de lugnat ner sig.

  Hoppas halsen är närmare återhämtning nu.

 4. Det här sa soffie den 23 november, 2011 klockan 19:13

  wow va fluffig katt och så trevligt ni hade det, mumsigt ni åt med:9 kramen

 5. Det här sa Åsa den 23 november, 2011 klockan 22:49

  Vad fint det såg ut!!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY