Statusuppdatering

image

Det gick visst bra att vara vänsterhänt på skolan. Kompisarna var snälla och hjälpte till. Och det var helt legitimt att skriva fulare än fulast med blyertspennan. Lite ont –  såklart. Men det har räckt med en värktablett hela dagen. Och så en inför natten, såklart. Ett sjukbesök kom förbi – en morfar som ville titta på gipset. Och idag tog vi också och köpte hem den där Thai-maten vi blev utan igår, då allt han stänga.

I övrigt:

 • Jobb (det känns som att det är en ovanligt rörig höst.. hoppas verkligen det är övergående!)
 • Jogg (långt och skönt och snabbt! – med rätt musik i öronen flyger jag fram, känns det som. Fast nedförslut funkar inte ännu… Dom allra brantaste backarna går jag baklänges ned för.. tur ingen ser där jag kommer! – Plant eller uppför ska det vara. Då går det lysande!
 • Höststäd av Tvättstugan (hur sjukt mycket damm som kan gömma sig bakom en tvättmaskin? Och hjälp vad många handdukar vi som vi aldrig använder…kasta, rensa… )
 • Höststäd av Klädkammare (Haha.. jag har tagit över typ hela. Maken fick flytta sina kläder i en garderob i hallen. Men vadå???? Hans kläder ryms ju där. Det gör ju inte mina!)
 • Vanlig städ av toa (åhhh.. så tråkigt.. och så viktigt)
Och så här fint blommar det faktiskt ännu här vid Norrbottenskusten.

6 kommentarer

 1. Cia

  Ja jag kunde inte alls avända vänstern innan jag bröt axeln. Nu använder jag vänstern för en hel del mer.

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Ha ha du är härlig, inget stoppar dig, tar det baklänges! Visar att vill man så kan man! KRAM

 3. Pernilla

  Synd du inte bor närmare för handdukarna skulle du kunna lämpa av his mej. Sliter sjukt mycket handdukar i trimmet och där finns inga snygg-handdukar precis. Haha,
  /P

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Kikar in och önskar dig/er en fin fredag! Här ska vi åka på badhuset och bada ikväll och sedan hem och grilla egengjorda älgfärsburgare och dricka en pinacolada, allt för att dra ut på sommaren i det sista ;-P KRAM

 5. Therese - Sockenvägens Söta

  Förstår att bloggen inte uppdateras då du jobbar så… Vila upp dig och njut i lilla gula nu <3

 6. Camilla

  Storstädning här också i dag, sååå skönt då det är fixat! I går jogg 6 km, tungt som satan… men jag ger mig inte! Har inte bestämt mig om jag ska testa Lidingö 15 km nästa helg eller inte, dagsformen får nästan avgöra. Sedan är det slutsprunget för den här säsongen tror jag och ner fokus på rullskidor inför vintern. Ingen snö hos er? De hade fått i Kiruna. Avis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑