Pink it is

image

Har precis just som slarvigast testat mina TINT Hair Chalk... och det var ju störtcoolt… och enkelt. Som en ögonskugga… jag tog en bred sminkborste – typ smal rougedito – och ”målade”. Sen lite hårspray på det…

image

Undra om kudden är rosa i morgonbitti?

Efter ankomst till Lilla Gula har jag hunnit skotta endel… tur jag sparade med duschen efter min jogging, för sen behövdes den.

Snart joinar maken oss. Då blir det smörgåstårta. Köpes. Men gott ändå.

5 kommentarer

 1. Pernilla

  Oj oj! 90-talet talar till mej. Du kommer få många avundsjuka på jobbet.
  /P

 2. Matts

  Hoppas strömmen höll i går kväll.

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja suck, även om det inte tar jätte länge så måste hon vara minst en vecka hemma nu från skolan då det är högerarmen och hon inte kan torka sig och klä sig/vara ute… Så med halsfluss så lär det bli lite drygt två veckor hemma, inte ultimat för någon av oss. Men hoppas det läker bra, just nu har hon väldigt mycket värk och ont 🙁 KRAM

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Förresten, sitter färgen, färgar den av eller är det snarare så att den itne går att få bort? Nyfiken 😀

  SVar: Den satt helt ok… jag borstade håret noga innan jag la mig och då åkte en del. Det färgade inte på kudden och jag hade kvar lite rosa på morgonen. Fyllde då på efter jag duschat då vi varit och åkt skidor. Det försvann helt då jag tvättade håret, men det gör inget för det var ju så lätt att sätta i.

 5. Camilla

  Wow, coolt! Har läst ikapp här nu och tittat på alla fantastiska vinterbilder du bjuder på. Otroliga mängder snö ni fått. Från rena rama vintern här i går, har det i dag töat med +6 grader och ska fortsätta så i flera veckor. Gud så tråkigt!
  Hoppas att du har en fin måndag nu och att du är utvilad efter helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑