Hinner inte

image

Just nu har dygnet på tok för få timmar… (och ändå är det nästan ljust dygnet om nu).

Jobbet och vardagen tar på tok för mycket av mitt liv just nu. (Jag skulle verkligen uppskatta en rejäl miljonvinst så jag kunde fördela min tid som jag vill).

Den fria tiden försöker jag fördela (så gott det går ) mellan träning – vila – foto – blogg – böcker och familjemys. Men det lyckas bara till en viss del…

Träningen går tungt. Jag hinner inte fota (och blir det inga foton till fotoböcker blir det heller inget bloggunderlag). Jag orkar knappt läsa på kvällarna (fast det gör jag ändå -vilket innebär  att jag sover för lite).

Men vi hinner i alla fall vara tillsammans . Och det är högprioriterat.

Och så har min nya leksak stulit många av mina ”fria timmar” redan…  skitskoj.

Ska försöka ta reda på hur man spelar in/för över till dator ochvilket program som behövs (vilken kabel vet jag redan) för att sen kunna lägga på tex sång i efterhand.

1 kommentar

  1. Pernilla

    En miljonvinst skulle jag fördela till en husbil. Jag önskar mig en husbil och ett pendelkort på båtskrället. Jag behöver en husbil, tror jag. Jag vill i alla fall ha en. Men vi är tillsammans för lite här hemma. I alla fall just nu. Tonåringen far hit och dit och vi två andra jobbar. Får se till att ändra på det och jag tackar dej för att du påminde mig. När kommer miljonvinster? Tror du jag ska beställa en husbil?
    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑