18 dagar har gått

begravning1

Det har gått 18 dagar sen begravningen.

Vi har lagt den biten bakom oss och har så smått börjat ta hand om lite saker ur svärmors lägenhet. Bouppteckningen är påbörjad (tror jag – vi har då lämnat in en massa uppgifter) och ikväll har jag tagit hand om fotona jag tog på själva begravningsdagen/kvällen.

begravning2

Blommorna var så otroligt vackra – och vi har fortfarande kvar tre buketter på balkongen. Fantastiskt.

Ungen har så många funderingar om livet. Han är rädd att någon av oss ska försvinna, saknar sin farmor men är väldigt nöjd med att överta saker som hon ägt. Han tycker det är som att han har lite farmor hos sig då.

Han har fått en blomprenumeration som ger honom rätt att hämta ut en ros (eller en annan blomma i samma prisklass) varje vecka. Den har han sen inne i sitt rum. Hittills har han valt just rosor. Men idag tog han en jättegullig kaktus med gul blomma. Den har han nu bredvid fotot på sin farmor.

 

4 kommentarer

 1. Pia

  Så vackra bilder <3 När någon nära går bort drar det alltid igång en massa tankar, och då i synnerhet hos barn.
  Vilken fin pryl det där med blomprenumeration, det har jag aldrig hört talas om.
  Kramen
  Pia

 2. Fröken M

  En blomprenumeration !
  Vilken grej ! Det har jag aldrig hört talas om innan.

  Jag förstår att det är jobbigt att hon är borta, men ni verkar ändå ha en ganska skön och avslappnad inställning till alltihop så jag är säker på att ”ungen” får bästa tänkbara svar på sina funderingar och frågor !

 3. Pernilla

  Vilken härlig grej ned blomprenumation. Hur går det till?
  /P

 4. Therese

  Underbara blommor <3 Och ja, Bogge har ärvt två glasfiskar efter gammelmormor som han är så glad i, bara för någon vecka sedan sa han att han tänker på skrynkelmormor då han ser dem ;-D Kärlek <3 KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑