18 veckor till jullovet…

Dag 1 efter sex veckors semseter…

Trött! – Var ju naturligtvis uppe på tok för länge i går
Aningen förvirrad – vilka barn är tillbaka? Vilka har ännu sommarlov? Vilken vecka ligger vi på i schema? Har jag senstängning eller tidig stängning på onsdag/ när  har jag fysen?
Kallt!!  Alltså bikini i lördags, fleecekläder på måndag. jösses… Fast mest berodde det på att värmen inte funkade inne. Vi hade 16 grader inomhus. Då tog jag på mig fleecetröjan! Brrr… Som tur är blev det varmare framåt dagen.
Inskolningar Ingen softstart här inte. Två nya barn som är ”nästan färdiginskolade” och så började jag skola in ett tvillingpar idag. Världens sötaste flickor. Kavata och belåtna. Kul – även om inskolningar alltid upptar mycket tid och personal.
Högljutt – Ahhh.. jag hade nästan glömt hur illa det kan låta på jobbet ibland. suck. Funderar allvarlig på att skaffa mig ett par earfoon, men hittar ingen återförsäljare nära mig.. Skit!

Men på det stora hela gick det rätt smidigt. Nu är det bara att börja räkna ned till jullovet – 18 veckor dit!

(och JA! jag trivs jättebra på mitt jobb.. det är bara det att jag lätt skulle kunna tänka mig att vara ledig istället! haha)

2 kommentarer

  1. Cia

    Heheh vi föll vist in på samma tema… GMTA!

  2. Sofie

    Haha…ja alltid ska man räkna ner till nåt *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑