2009 – jag är beredd

 skål

Sådär ja!!!

Julafton och juldagen är slut. Och vi är mätta och glada! Och nöjda! Och friska!

Nu jag har börjat sikta in mig på Nyårsafton. Och funderat på vilken dag jag ska städa bort julen… haha… Men vi tog in julen torsdagen före första advent.. eller var det??? Så den har varat i en hel månad. Förutom granen som stått i 12 dagar nu. (den barrar inte alls speciellt…) Så nu vill jag ha UT JULEN och in med VITT OCH FRÄSCHT. Nytt inför 2009.

Och så har vi börjat fundra på maten… Bus vill ha sushi. Och det har väl ingen av oss nåt emot.

Det tål funderas på. Skumpan är köpt sen länge. Men kanske nåt nytt och gott till fördrink. Och så nåt mysigt till förrätt – som passar till skumpa. (läs LÖJROM!. Vi bor ju för sjutton på löjromsorten! haha…)

På lördag ska vi fixa sånt – maken jobbar måndag och tisdag. Det gör inte jag. Jag och bus ska mysa. Kanske åker vi till Lilla Gula redan på Söndag. Maken kan ju lika gärna köra från Gula Huset som hemmifrån. Det blir samma längd… Bara vi hinner handla raketer innan…(Så då finns det risk för lååång bloggpaus).

3 kommentarer

 1. Maria

  Efter nyår så åker julen ut här hemma…
  God fortsättning !

 2. Kollegan

  Tjena! Najs att ni får vara friska! Jag och ena sonen (den yngre) är så rackarns förkylda. Så vi har haft en snörvlig jul, men det gick det med. Nyår har jag inte hunnit fundera på så mycket, mer än att jag har bjudit syrran och hennes familj. För jag ska väl ändå ha hunnit bli frisk tills dess. Hoppas du njuter av ledigheten, själv börjar man på måndag igen. Men jag har tidig dag på tisdag. Alltid något eller!? Ha det gött och vi synes//Anki

 3. Åsa.S

  Vad mysigt att fira nyår i lilla gula huset!
  själva kommer vi fira med våra vänner vägg i vägg.

  Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑