2011-års pumla

Jaha… Vad blev det för julpumla i år då? (trogna läsare vet att jag börjat skaffa mig en ny dekoration till granen varje jul. Krav: Den måste vara av glas)

Detta är troligen årets. Supersöt tomte med klappar. Riktigt härligt julig. Dock får jag lägga in en brasklapp över att det kan bli två i år. För ovanstående har vi nämligen fått. Svärmor inhandlade den i onsdags. Så om jag springer på en egen oemotståndlig dito så kanske jag måste köpa den. För även om jag lovat mig själv att bara skaffa en ny per år så kan ju det inte räknas om jag inte köpt den själv? Eller hur?

:lol:

9 kommentarer

  1. ☆ Cia

    Nej då räknas det inte. Så shoppa på…det är till och med tillåtet att leta 😉

  2. ☆ Cia

    Glömde säga att det blivit julfint här med 😉

  3. ♥ EVA ♥

    Då får det bli två i år…men den var riktigt supersöt !!! Har också haft för vana att köpa en ny per år och jag tror det blir en från Indiska i år…:)

    ♥ ♥ ♥
    KRAAAM EVA

  4. Erica AKA Tomtens Dotter

    Först och främst: Me like din nya design, har glömt och sagt det!

    Ja, skitkul verkligen. Även om man kände sig lite fånig haha. Och vad tusan. Man behöver ingen ursäkt för att jula! Den enda ursäkt som krävs är att man VILL. Och det är ju en fullgod ursäkt tycker jag!

    Gillar pumlan. Det där med att bara köpa en per år är ju smart (även om det verkar vara omöjligt för mig. Jag vill gärna köpa typ 12 av varje sort… Så nu kan jag skapa en gran i typ 37 olika stilar…) Har du sett grisarna som finns på åhlens? Komplett med tryne, öron, knorr och fötter. Bara så jävla söt!

  5. Åsa

    Jättefin!
    Och du… fådda pumlor ränkas inte! 😉

  6. soffie

    å va fin tomte och vilken rolig tradition du har att köpa en ny varje år, men ordet julpumla hade jag aldrig hört förut:)

    Svar: http://sv.wikipedia.org/wiki/Julgranskula

  7. Nina

    finfina, och vilken rolig grej 🙂

  8. Linda aka Javamorsan

    Åh vilken söt en 🙂 Kul tradition du har.

    Fick du ett mail av mig igår inte säker på om det gick iväg??

    Kram

  9. Camilla

    Superfin! Här vågar jag inte glas p g a busiga, nyfikna katter (i alla fall den yngsta av dem). Själv brukar jag försöka köpa en jultomte eller julpynt per år, jag hade verkligen inget julpynt alls för några år sedan, men nu har det ju ökat på sig lite i alla fall. I år har jag inte hunnit shoppa tomte än, men jag hinner nog…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑