2014-års JULGRAN

2014gran1

Nu står den på plats..

Grön och grann.. men kameran är i Lilla Gula Huset – så mobilfoton får ”duga” till en början

Här i mörker… . 72 ljus – eftersom 8 är trasiga! 🙂

2014gran2

BARA bara glas  – förutom tre gamla, gamla, tomtar i gungstol som är nåt stål och typ piprensare… har visat dom tidigare nåt år, men tror jag ska fota dom senare. Dom har min mormor haft.

Men glas ska det vara. Till och med i ungens lilla bordsgran är det bara glas.

2014gran3

Och så i full blixbelysning.

Det syns att den är GRÖN i alla fall.

Ovanligt otörstig. Har ”bara” druckit” ca 2 liter per dygn sen vi fick den i söndags. Vissa år har granen sörplat i sig upp till 5 liter per dygn. Hoppas otörstigheten inte innebär att den här tänker barra.

9 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Fint! Måste köpa belysning till vår gran i morgon… får INTE glömma! Å härligt med en sådan långtur, jag hr träningsvärk till tusen efter mina rundor så jag är glad att jag fick plankan i kalendern i dag i stället… KRAM!

 2. Cecilia

  Vad fin! Vi har också bara glaskulor förutom några längst ner i plast för katternas skull. 😉

  Önskar dig en suverän dag!

  You Rock!!!

 3. Pernilla

  Åh så fin. Det är något speciellt med glaskulor. Jag är precis likadan. Glas ska det var.
  /P

 4. matts

  Underbart vacker

 5. Svärmor

  Nu har jag kollat granen, den är oändligt mycket bättre ”in natura”.

 6. Åsa L

  Oj, och jag har ingen aning om vad mina julkulor är bara de är fina :-). Kul med olika effekter av granen!!

 7. Annas Strålande Jul

  Åh vad fin den blev! Jag föredrar också glaskulor.

 8. Camilla

  Wooow! Vilken rejäl och snygg gran. Jag har köpt två paket porslinskulor (hjärtan) från Sia och tänker testa att sätta dem i granen. Hoppas att Saga är så vuxen nu, att hon inte håller på att leka med dem så att de ramlar i golvet. Däremot vet jag inte om vi kommer att fixa gran innan vi åker till Åre, men det lutar nog åt det. Det är ju så mysigt att ha den ett tag. Sedan åker den ju ut senast på annandagen.

 9. Erica AKA Tomtens Dotter

  Tjusig, Linda!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑