Copy

Det här känns ju lite onödigt. (Och nedre tempen är inte inomhus – som tur är – utan insidan av inglasade balkongen). Värre ska det bli… 5-6 grader kallare… hm. 

Behöver jag säga att den planerade joggingen blev inställd. Fick ersättas av ett styrkepass framför Skam

I övrigt håller jag på ladda upp ett gäng favoritskivor  (det finns ju typ dryga 1000 att välja bland) i mitt GooglePlayMusic-moln. Då kommer jag åt dessa även när jag kör snålversionen av Spotify. 🙂 (Förresten finns inte alla album på S!!)

Har dragit över ett gäng metall. Nu är jag inne på eurodisco och 80-90-talspop. Kommer kunna ”roa” mig måååånga kvällar med att rippa

Trots kylan blev vi lata och promenerade ut och köpte middag. Thai.  Och i morgon har vi fixat det bra – bortbjudna på trettondagsaftobsmiddag. Och med tanke på att det lovas 32 minus är det skönt att det är på gångavstånd. 🙂

2 kommentarer

 1. Therese

  Även här har kylan kommit, så ingen promenad i dag och mest troligt inte i morgon heller… får ta ett pass på wiiiet istället:-) och så trettondagsafton, vi lär fira själva då vi är i karantän, men tänkte testa ett nytt recept med kycklingfiléer i ugn med sting. Och ja, hinken följer med även i natt, fick ju hiva över den till maken i går natt, hoppas slippa nyttja den dock då M ännu har ont och inte är kry, så det tog värre på honom än barnen… ha en fin kväll!

 2. Pernilla

  Jag har en barndomsvän som är barnsligt förtjust i E-type. Dessutom bor hon i hans hemtrakter och lyckas ibland hamna på fester där han ofta är med.
  Maken har två Kizz-biljetter till i vår. Det är typ jag…..(suck)…. som ska ha den andra. Nu pratar vi gubbrock, haha!
  /P

  Haha… Gubbrock. Kiss har aldrig lockat mig. Inte Iron Maiden eller AC/DC heller. Power metall ska det vara. Och jag ser såååå fram emot Sabaton konserten i vår. Tyvärr är Accept förband. Hade ju önskat Hammerfall. Men man kan ju inte få allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑