24 september

3 månader till julafton – och midsommarblomstren blommar!!! 

Grå dag.  Och jätteskön.

Vi började med promenad… och fortsatte med trädgårdsjobb. Höstfix kan man säga. Fast jag föredrar att kalla vårförberedelse. 😉

Älskar mina nya brallor. Här tycker jag dom ser röda ut… men dom är chockrosa. Galet sköna. Tur jag köpte ett par lila också.

Ungen med kompis nyttjar studsmattan för troligen näst sista helgen i år.

Jag eldar. För skoj skull.

Ser ni ”studsbollarna”!!!

Nu myser vi inne. Gomiddag de luxe står på menyn – idag igen. ?

4 kommentarer

 1. Karin B

  Så skönt det måste vara att ha en trädgård att sköta om! Var har du köpt byxorna?

 2. Pernilla

  Byxorna är suveräna. Vi ”hundfolk” lever ju i sådana. Jag är lite snål och köper vid Engelssons när jag ska ha till skogspromenader och som överdragsbyxor. Dottern köper dyrare varianter och mer kvalitativa produkter.

  Alienerande köper jag vid Apotea men det finns i alla hälsobutiker. Be om Aloevera juice och ta den billigaste. Det finns kall eller varmpressad, med eller utan fruktkött. Någon är brun andra är genomskinliga. Mig spelar det ingen roll vilken det är.
  /P

 3. Fröken M

  Super fina brallor !! jag borde skaffa ett par ”tjejiga” jag oxå – jag som ÄLSKAR att va ute i trädgården och greja !! 🙂

 4. Camilla

  Jag har inte grejat i trädgården på hela sommaren, måste ta itu med det. Det råkade komma en båt emellan. Klippte dock gräset i dag, kanske sista gången för säsongen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑