-26

ryssgraven4

Idag blev en riktigt kylig dag… Det låg stadigt kring -24 på dagen och nu ikväll har det krupit ned ett par grader till så termometern här på tredje våningen visar -26

Men solen fick vi se…

Barnen var ute en lite kortare förmiddagssväng än vanligt. Och jag nöjde mig med en knappa tre kilometers promenad på  lunchrasten; för att , köpa mjölk, lämna igen en  lånebok  samt låna böcker till jobbet. Det var på den svängen jag tog dom här fotona.

Det ÄR vackert. Men nog så kallt.

Nu ska det långsamt gå uppåt igen. I morgon  när jag slutar jobbet ska det ligga på mellan 15-20 men med lite vind på det så står det att det känns som -24. Låter som städväder istället för joggingväder… (men det återstår ju att se)

ryssgraven5

7 kommentarer

 1. Åsa

  Å vilka vackra bilder! Här har vi haft mulet, regn och blåst hela dagen, inget hur alls!

 2. Pia

  Brrrr 😯 Men du, vilka underbara bilder!! De värmde istället 😉
  Kramen

 3. Frejjan

  Fina bilder! 😀

  Kika gärna in och ställ en fråga i min frågestund eller tipsa om vad som är roligt att läsa om i en blogg! Ha de så bra!

 4. Pernilla

  Här regnar det. Lustigt så olika det kan vara. Vackert är det hos dej i alla fall. Här är det bra grått och blir inte ljust alls. Önskar faktiskt lite vitt. Det lyser upp, liksom.
  /P

 5. chillitanten

  Det är i kallaste lager ! Vi hade minus tolv igår kväll och blåst men det kändes mycke kallare. Men vintern med snö är här så snart blir det längdskidåkning.
  Kram

 6. Jennisbeauty

  Det är verkligen ruskigt kyligt alltså! 🙁

 7. Therese - Sockenvägens Söta

  Även vi hade 25-26 minus i går, men så vips slog det om å i natt snöde det massor, så jag fick sopa mig ut och skotta i 30 min i morse för att få ut bil/ungar 😀 Dock kallsnö så det var relativt lättskottat! Så nu är det ”riktig” vinter ute! Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑