3D på bio

Trots strulet med att lyckas boka och betala biljetter via SF:s hemsida blev det till att kika på den fjärde Shrek-filmen i går eftermiddag.

Fast först sa hon i kassan att biocheckarna inte går att använda på 3d-film. Jösses… Med tanke på hur det gick när jag skulle boka på nätet så är det tur  ingen hörde vad jag tänkte då, igår, när hon sa: tyvärr!

Men jag lärde henne att man behövde bara betala till 30 kronor så funkade det. Puh.

Det var den första 3D-filmen jag såg på bio. Tidigare har vi bara kollat in den nya 3D-tekniken på mediavaruhusen, och konstaterat hur bra bild och hur fint djup det blir på dom nya 3d-tvapparaterna. Men inte gick det ju att jämföra med 3D-tekniken på bio. Helt sjukt imponerande.

Filmen i sig var väl medelmåttig. Men upplevelsen av äkta 3D gjorde allt! Jag och maken var lyriska efteråt. Vi började nästan plocka prylar ovanför huvudena under första reklaminslagen på dom som satt framför. Haha… Fast bus tyckte det var lite otäckt från början. (Och jag har inte en aning om hur det fungerar – måste ta och läsa om det!)

Och visst var vi coola i våra 3D-brillor??!!

2 kommentarer

 1. Camilla

  Supercoola! 8)
  Jag minns de 3D-glasögon som fanns då man var liten, som var röda och gröna… tur att utvecklingen går framåt.
  Jag hade velat se Avatar i 3D, men det gick inte här i Gävle tyvärr.
  Härligt att ni kom iväg på bion i alla fall – men jädrans vad det ska strula ibland.

 2. Cia

  Avatar och Alice i 3D var som sagt super…!

  Ja Avatar skulle jag vilja se i 3D. Den är ju tillräckligt suverän på BluRay… hur ska den då inte vara i 3D på bio…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑