Ingen risk att vi går och latar oss på jobbet. Fullt ös – medvetslös är (och har varit) vårt motto hela hösten.

Tur man kan varva ned på hemmaplan.

Idag fick vi öppna lucka ett. Sonen i sin kalender. Jag i min. (Och tanken var att se SVTs julkalender, men tiden räckte inte till).

Efter lägenhet blivit ren serverades färsbiffar med bacon och yoghurt med vitlök och paprika.

Så sjukt gott.

Sen fastnade jag i det tekniska. Vår röststyrda högtalare här hemma (JBL link 10) har plötsligt börjat vägra spela Spotify. Casta går bra. Men inte röststyra: ”Du måste länka ett Spotifykonto. Det gör du i Google Home appen” sa hon, assistenten.

Gahhh… Alltså. Jag länkade. Avlänkade. Loggade ut. Loggade in. Startade om. Felsökte. Och så ett varv till… och ett till.

I helsike det gick. Assistenten spelade musik från Youtube. Fel. Fel. Fel.

Tillslut. Med videosupport (från just Youtube) lyckades jag ”reseta” högtalaren och sen länka in den i nätverket igen.

Tack! Avskyr när sånt här krånglar. Och framför allt när jag inte lyckas lösa det på en gång. Då bara måste jag fixa det.

Hoppas nu bara inte storebror (Link 20) är lika bråkig till helgen. (Fast där funkade röststyrningen i söndags i alla fall. Det gjorde den inte här hemma).

Som sagt: ingen TV-kalender. (Bara PetraevangelietSpotify). Men vi får väl ta två avsnitt i morgon. Om jag överlever jobbet.

1 kommentar

  1. Therese

    Hektiskt ävn här, denna höst har varit ovanligt intensiv jobbmässigt… Men TV kalendern har jag prioriterat med ungarna, däremot inte hunnit med Petra – vad tycker du, verkar den lovande och värd att lägga tid på? Lyssnade mycket mer när jag joggade/promenerade, blir sämre med det då jag simmar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑