186

Igår sluförde jag ytterligare en fotobok som jag skickade för tryck till Ifolor. Ja, i ärlighetens namn påbörjade jag nästan den också eftersom jag bara hade hunnit ett tiotal sidor i den. Resten gjorde jag under gårdagen. 96 sidor tjock. Och 186 bilder. Den sträcker sig från veckan före jul till och med igår. Alltså kan jag börja samla på mig nya foton inför nästa fotobok.

Idag har jag utbildning. Knattematte på förmiddagen och sen på eftermiddagen har vi utvärdering/planering med hela huset. Min förskola är stängd. De barn som inte fick ledigt får idag vara på en jourförskola – som denna gång är bus förskola. Där är dom också på utbildning idag så där är enbart vikarier. Alltså får bus vara ledig med sin farmor idag.

Inget regn. Ser ut att bli en fin dag. Och det är redan 15 grader varmt!