Det var måndagen…

Rosen

Sådärja.. så var måndagen till ända. Eller nja… men nästan. Matteutbildning på fm, planering och utvärdering på eftermiddagen. Sen har jag och bus tagit en lugn promenad runt stan (jag får ju skavsår av mina nya skor så jag tar det easy…. haha.. plåster och långsamt tempo passar perfekt) och med mig hade vi ett rött lasersvärd, två långa linnen/klänningar och ett par örhängen. Sen råkade jag även få med mig lite midsommarbubbel och en midsommarwirre från glasbanken.

Nu kommer snart maken så det är bäst jag börjar med middagen. Och tar undan tvätt… och dammsuger!

(Rosen ovan är den bus fick på sin avslutningsfest på förskolan. Han har ju två veckor kvar till sommarlov, men avslutningsfesten hölls förra veckan, innan så många barn hunnit sluta)

3 kommentarer

 1. Kollegan

  Men hallå! 😯 Du vet ju varför vi har det. Det är ju många som går av då. Vi kan ju inte vänta till sista veckan för flera har ju redan slutat och fått sommarlov. 😕 De som är kvar får ju mysa med oss fröknar lite till eller??? 😉

  Haha…Ja, det är klart jag vet.. jag skrev ju det – ”…innan så många barn hunnit sluta”… Vi har ju haft vår avslutningsfest också!

 2. Cia

  Haha det kallas inte promenad… det är en shoppingrunda!

 3. Lena L

  Åååååhhhh har du 13 dagar kvar! Hm, men den som vänta på nå gott…du vet!!!! Hoppas ni får härliga utedagar på jobbet med mycket sol och massor av glada barn! Kram, Lena!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑