9km pulsträning aka vattenplaning

image

Det har blötsnöat hela dagen. Vi fick ligga 70 efter E4an till Lilla Gula. Tycker synd om maken som ska köra sträckan i mörker sen…

Men blötsnö eller inte… jag ville verkligen endorfintanka.

Det blev 9 km extremt blöt jogging. På sina ställen var det bara vatten och på andra fick jag bokstavligen pulsa. Elljusspåret hade ingen färdas före mig. så i 4 km var det höga knäuppdragningar som gällde. Men det var häftigt… bara vitt vitt vitt och jag (och ösregnet från ovan)

image

blöt jag var när jag  var åter i Lilla Gula tror jag aldrig jag blivit av en jogging förr.

Och jösses vad trött jag blev. Nästan tröttare än när jag tog 2,5milaren i somras..

Nu har jag förtjänat en dusch.

8 kommentarer

 1. Therese

  Kan tro du blev blöt. Här blev det pw i gummistövlar 🙂

 2. Pernilla

  Fy så kladdigt och halt. Håll er på vägen och inga bruna ben!!
  /P

 3. Junitjej

  Så mycket snö! Bra jobbat av dig!

 4. chillitanten

  Oj ,ni har snö det vill jag hellre ha än detta regnande.Kram

 5. Camilla

  Snööö!!! Härligt! Förstår att det var lite jobbigt att springa på det underlaget, jag kör ju en annan typ av pulsträning – men ser fram emot snöpuls väldigt mycket!
  Hoppas att helgen är bra!

 6. Therese - Sockenvägens Söta

  Du hade rätt, regnet tog bort ALL snö, så ner i källaren efter vanliga löpdojjorna å tog en 7 km tur ikväll innan det blev bastu och nu snart mys framför så mycket bättre 🙂 KRAM!

 7. jessica

  usch för snö säger jag bara, hurrdurr.

 8. Åsa L

  Men ååååh vad du kan – det är ju sjukt långt. Utan blötsnö så hade du ändå imponerat på mig. Du måste vara så väldigt vältränad, haha.
  Ger man sig ut och joggar i det vädret måste man verkligen älska det också 🙂

  Svar: Ja, jag älskar det verkligen… det är så skönt att bara släppa allt, kuta i väg till härlig hårdrock och bara vara. Visst är det härligast i sol och varmt.. men vädret går det ju – oftast – att klä sig mot (inte i fredags iof då). Och jag måste liksom tanka endorfiner med jämna mellanrum. Är nog lite beroende! Får jag för långt mellan fyspassen så blir jag slö, slapp och tappar all ork… Men tankar jag så går energin på topp igen. 🙂 Men ”väldigt” vältränad.. nja… ok – konditionen är det inget fel på. Jag bevisade ju det för mig själv i sommras med mina 25 km löpning. Och benen är starka. Flåset bra. Men jag tränar inget annat. Ingen styrketräing.. jobbar inte för att bli snabbare… jag bara springer, typ. Och sen äter jag en jäkla massa gott – med hyfsat bra samvete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑