ABC for sale

Jag har fått flera förfrågningar över huruvida jag säljer mitt alfabet. Och jag har faktiskt varit lite lat att svara på dessa frågor eftersom jag inte riktigt vetat vad jag ska svara.

Men nu har jag faktiskt tagit kontakt med ett lokalt tryckeri. Och kan därmed upplysa er som undrar om att Alfabetet finns  (troligen – bäst att lägga in en brasklapp) till salu. Jag har sammanfogat alla bilder till en planch som är tillräckligt stor att trycka i upp till 70 x 100 centimeter.

En 50 x 70 kommer då hamna på ca 350:-

Jag har inte fått någon uppgift på 70 x 100 men tar för givet att dom fixar det också. Borde rimligen inte gå på mer än ett par hundra mer. Möjligen upp emot det dubbla.

Det går självklart även att beställa enskilda bilder i A4-format. Pris 100:-. Där kan jag även plocka bort själva bokstaven om man inte vill ha med bokstaven Ä på sin Ängel eller så…

Frakt tillkommer givetvis och det kommer bli frågan om förskottsbetalning till bankkonto.

Om någon nu är intresserad – maila mig  mailto.candygirl@gmail.com (länk i högerspalten) – så ska jag kolla upp priserna mer exakt samt ta reda på hur länge det tar att få affischen tryckt.

4 kommentarer

 1. Cia

  Åhhhh håller tummarna för att det här är startskottet för dig som illustratör!!!!

 2. Susann

  va fina 😀

 3. soffie

  å va fint det blev ,va roligt att du kommer sälja dem,
  ha en toppendag,
  kram

 4. Jenny

  Vilket fint bokstavsarbete du gjort….insperation får ialf jag till tusen!
  Jag såg att en bokstav fattas i storbild och det är Z z – ZOO bilden – som separat bild som du gjort med de andra bokstäverna.

  Kanonduktig!!! //Jenny

  Svar: Tack! Men nog finns Z i separat bild: http://www.candygirl.nu/wp-content/uploads/2011/01/Zz.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑