Advent närmar sig 

Årets första hyacint har börjat småblomma…. Jag har fått upp gardinerna i köket inför advent (dom är enfärgade  grå så ingen märker att jag tjuvfixar). .. alla adventsklappar är inhandlade… plus några vanliga klappar (varav två idag). Saffransbullar bakade jag ju i lördags och till helgen fixar vi negerbollarna.

Inhandlade även en snällkalender idag:

Saxat från länken ovan:

Friends lanserar i år Snällkalendern, en annorlunda julkalender som uppmanar till att ge i stället för till att få. Kalendern fungerar som ett bootcamp i snällhet, där användaren varje dag får ett snällt uppdrag som blir gradvis svårare. “Säg hej till någon du inte brukar hälsa på” och “Häng ut en present till brevbäraren” är några exempel som döljer sig bakom luckorna.

59 spänn. Och intäkterna  går till Friends arbete att motverka mobbing. Kanon ju.

Dagens bästa var ändå det som hände när jag steg upp. Jag hann ända till toan innan jag upptäckte vad som var annorlunda. Jag hade inte ont i mina hälsenor. Jag gick helt normalt – utan stelhet eller ömmande senor. Weeee. .. Det var nog i juni det hände sist. Hoppas det inte var en engångsföreteelse. 

2 kommentarer

  1. Åsa L

    Men vilken smart kalender.

  2. Therese

    Min hyacint har också slagit ut å doftar ljuvligt! Håller tummarna hårt att hälsenorna nu är ok ? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑