Adventsmys

Detta är ju bara hur bra som helst. Hur tråkig skulle inte vintern vara utan en julig december? Jag vet att man får tycka olika men jag förstår bara inte hur dom som inte gillar julen tänker???!!!

7 kommentarer

 1. Åsa

  Håller med dig fullt!!

  Pssst… såg du mitt medelande till dig i min blogg?

 2. Camilla

  Jo, visst gillar jag julen då det väl är pyntat och klart. Det är så mycket ”måsten” tycker jag… och det gör att det blir lite jobbigt för mig. Själv mår jag som bäst då jag får ta fram ny almanacka och bläddra fram 1 januari.

 3. soffie

  å va fint du har det:) håller med utan julen skulle jag vilja hoppa öer december den mörkaste månaden, kram

 4. ☆ Cia

  Någons pappa kan ha dött då…t.ex. Men jag kan meddela att även de går att omvända om man bara jobbar hårt på det.

  Svar: sånt förstår jag.. nu tänker jag på såna som säger att dom inte ids pynta, inte ska göra julmat, kanske äter pizza på julafton och inte bryr sig rent allmänt – utan att ha nåt som förknippas hemskt med julen. Jag har jobbat med såna.. såna som inte bryr sig. men dom bryr sig å andra sidan inte om födelsedagar, midsommar och andra skojsiga högtider som halloween heller. Dom vill liksom BARA ha tråkig vardag..

 5. Nina

  tjusigt! jag gillar julen, men känner rätt mycket stress före 😕 men helt klart är det mysigt med alla ljus, fina tomtar och en massa glitter 🙂

  sv> canvastavlan är i stl. 40×60 cm tror jag, så inte såå jättestor -lagom! 😀

 6. Jennie

  Förstår inte heller mig på dem som inte gillar julen. Min lillasysyter är en av dem, säger hon. Innerst inne tror jag hon tycker lika mycket om julen som oss andra i familjen, som verkligen går all in varje år.

 7. ☆ Cia

  Ähhh kan inte skriva det öppet det jag tänkte säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑