Allt börjar gå i grönt… och det är så vackert att jogga då

strandprommisen4

 

Jag måste ha en av Sveriges vackraste joggingplatser – när jag är i Gula Huset. Jag har fina jogginspår hemma också, men här är det än bättre.

Dagens runda såg ut så här:

Först började jag med landsvägslöp genom byn (ca 1,5 km) Såg på folk som klippte gräs, handlade blommor och oljade altaner.
Sen svängde jag av in i skogen och joggade elljusspåret som är ( ca 2) Det är ordentligt kuperat – härliga backar – genom tallhed. Man ser älven på ett par ställen och det är så vackert och härligt underlag. Idag tog jag elljusspåret två varv.
Sen fortsätte jag vidare mot strandpromenaden – det som syns på bilden ovan (ca 2 km den med) Bilden här är från förra veckan. Nu är det ÄNNU grönare och lummigare. Grusväg och blommorna har börjar slå ut efter älvkanten och i diket. 🙂
Och så avslutade jag med en bit asfaltslöp (1,5 km) genom byn hem igen.

Det gav mig 9 härliga km i benen.

Och massor med energi i kroppen.

Dags för att städa.  

 

4 kommentarer

 1. Camilla

  Verkligen jätte-jättefint! 🙂

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Lät inte dumt alls! Här har jag njutit av naturens grönska, fast på cykeln. Blev 25,9 km som substitut för löpningen som får anstå tills ryggen känns bättre… Ha nu en superhärlig helg! KRAM

 3. Soffie

  Mm. Va härligt det är nu….

 4. Pernilla

  Det är verkligen vacker. Njut på!
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑