Älskar helg

En fin dag… de igenkorkade bihålorna var inte bättre i morse trots en jäkligt god natts sömn. Både öra och huvud var ömma… men lite kortisonspray och pronaxen på morgonen löste upp…  och resten av dagen och kändes skallen jämnblanserad. Tack för det. Jobbigt när vänstersida väger så mycket tyngre.

Härlig dag. Mulet… och sol… 4 grader varmt. 

Fram emot eftermiddagen påbörjades kvällens middag: sushi.

Galet gott.

Fullmåne inatt. Sover ni gott ändå?

(Och vinnaren ikväll Robin Bengtsson … jättebra!!!)

3 kommentarer

 1. Therese

  Nog är det härliga dagar! Även idag har vi varit i skogen och promenerat och fikat, underbart! Men vågar ej jogga då jag har nått skit i kroppen… 🙁 er sushi ser gudomligt god ut, men det gör ju i ärlighetens namn allt ni äter! Kramar

 2. Pernilla

  Jag har också varit förkyld. Har inte tränat på en vecka men sk försöka komma iväg på ett pass imorgon.
  Krya på dej.
  /P

 3. Åsa L

  Nja, har inte vågat mig på sushi än fastän jag tycker det ser både vackert och gott ut.
  Jobbigt när förkylning slår till och drar undan mattan för en. Jag kämpar på här med och kurerar mig så mycket jag kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑