Älskar helg.

Det var bara 10 grader inomhus i Lilla Gula Huset när vi kom mitt på dagen. Men efter vi eldat lite var vi uppe i 20. Mina föräldrar kom hit nästan samtidigt som vi så medan vi förberedde en mycket sen lunch monterade dom en hylla som vi ska ha i garaget/förrådet . Sen hjälpte pappa mig att få upp rullgardiner i både bus och vårt sovrum. Under tiden fixade maken, svärmor och bus så vi fick magnetlist till knivarna, ny handdukshängare på toa och en hopmonterad pall. Resten av kvällen har vi bara mått gott.

Lammet tillagade vi i lergryta och det blev vansinnigt gott. Nu sitter vi och pimplar Loka och lyssnar på Lugna Favoriter.

4 kommentarer

 1. Åsa.S

  Låter helmysigt… ha en fortsatt fin kväll!!

 2. Sanna

  Vad skönt att få slappna av. Jag brukar också tycka att helger är mysiga men den här helgen har varit…..jobbig. Har röd vecka, pannan krånglar och ger oss tropisk värme och min gnällighet gör nog ungarna mer bråkiga – eller är det bara jag som upplever dem som så?

  Vad fint du har gjort på hemsidan föresten. Gillar dina ”serie” figurer.
  Kram!
  Sanna

 3. trollmor

  Låter som en underbar helg! Det måste vara härligt att få byta miljö och ha något att se framemot – att få åka till gula huset.
  Här är det snödrev och har ingen lust att sticka ut näsan.
  kram ewa

 4. Cia

  Härligt härligt. Här har vi packat in M hos mig. Han har nu den ena garderoben och jag den andra. Resten av Ms prylar bor i ett förråd.

  Jag har skit ont i ryggen. Nu håller vi tummarna att vi båda har var sitt hem snart. Men just nu får vi stå ut med varandra 24/7.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑