Äntligen en ”garderob”

Äntligen har vi nånstans att hänga våra kläder när vi är i Lilla Gula Huset.

Det är inte det lättaste att hitta en klädställning som klarar att förvaras under en brant trappa. Antingen ska den vara smal och hög eller låg och bred. Typ. Den enda vi hittade som passade både och – så man slipper bestämma sig i förväg, eller för alltid – var från Biltema. Sjukt billigt. Med vita galgar från Clas Ohlson så fick vi nästan en liten Walk In Closet. Jag är jätte-jätte nöjd. Där vi har våra LAGERHAUS-kassar ska det in tre stora förvaringsbackar/kartonger med lock. Helst i papp. Och allra helst röda. Vi har inte hittat dom än så det får vänta. Och så vill jag ha en matta – troligen även den i rött.

Här nedan är andra delen av källarutrymmet. Byrån följde med huset och ska bytas ut. Sannolikt mot en hög MALM i EK från IKEA. Och med nån läcker spegel. Men i väntan på att detta dyker upp på Blocket får den gamla hänga med. Tillika den fula furuspegeln. Det är ju ändock förvaring och spegel.

Och JA. Dörren som syns på bilden ska målas. VIT. I vår/ sommar. När jag kan slipa den utomhus.

Och i spegeln skymtar vår dolda klädförvaring. För kläder som används just nu. Dom hänger på krokar bakom dörren. En dörr som alltid står öppen så dom kläderna syns inte.

3 kommentarer

 1. soffie

  å va bra och smart ställe att ha kläderna på:)

 2. Matts Jansson

  Var rädd om dom gammla möblerna, super fin byrå, ingen spånskiva där inte, snyggt

 3. Camilla

  Perfekt ju! Apropå det måste jag se till att få min klädkammare spacklad och målad också. 🙂
  Ha en fin torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑