Äntligen jogging – och fortsatt sjuk

Äntligen kom jag ut på en jogging igen. Har inte joggat sen förra fredagen eftersom jag hostat som värsta TBC-sjuklingen i över en vecka. Men nu har det lugnat sig och ikväll smet jag ut en halvmil. Åh så skönt. Strunt samma att det började regna. Håller så smått på klura över om jag ska springa en halv mil eller en mil på årets upplaga av Strandruset – ett springa/gå/lunka-lopp som anordnas här på orten varje vår och där kommunanställda (som jag) deltar gratis. Tidigare år har det bara funnits 2,5 eller 5,3 km att springa. Men i år har det tillkommit 10 km. Hm… vad ska jag välja???

Busungens sjukdomsstatus då?
Han  sov länge. Nästan till halv tio i morse och vaknade med lägre feber än i går. Bra där!
Vid lunch var den högre trots att han bara flyttat sig från sängen, till frukostbordet och till tv-soffan. Inte bra.
Efter lunch stack jag på min utbildning, som planerat. Bus var placerad framför en Starwarsfilm.
När jag kom hem från mitt kursande var febern  riktigt hög igen.
Men efter en Ipren är han nu  piggare, och passade på att få lite frisk luft då jag gick förbi jobbet med lärplattan som jag haft lånat hem över helgen.

Vi bli hemma i morgon med.

5 kommentarer

 1. Åsa

  Du fixar 10 km lätt!
  😛

  Svar: Ja, det gör jag nog. jag brukar ju springa en mil nån gång då och då… men så här efter vintern har jag bara halvmilssvängar i benen….

 2. Camilla

  Självklart ska du välja milen! Det blir lite mer utmanande för dig då ju. 🙂 Du fixar det hur lätt som helst!
  Håller tummarna för att du fortsätter att kurera dig nu, det finns inget tråkigare än att vara sjuk och inte kunna träna. Blä!

 3. Pernilla

  Så tråkigt att vara sjuk.
  Krya på honom!
  /P

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Fortsatta krya på kramar till Bus å det lät härligt med din runda, å du fick mig att koma på att jag inte anmält mig till vårt björnlopp, måste ta tag i det, men för mig blir det nog bara 3 km. KRAMIS

 5. soffie

  men fy att han fortfarande är dålig, krya på sig till han..jag har med en sjukling hemma streptokocker ,men hon har ingen feber bara väldens hosta 🙁 imorgon ska jag jobba å mina föräldrar ska passa Nellie, vad skönt att du kom ut på en springrunda, kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑