Är det helg snart?

Trött och ledbruten efter  att ha burit soffa och kylskåp igår. Till på köpte unnade jag mig en kylig jogging idag. Bara -8 ca men jösses så kall jag blev om rumpan/låren. Behöver nog mamelucker. 🙂

Nåja.. busrummet är snart fixat. Bara anslagstavlan och en vanlig tavla kvar att få upp. Och sen önskar ungen en eller flera affischer ovanför nya soffan. Såklart.  (Gissar att dom ska vara coola alternativt innehålla lättklädda brudar… )

Och gosedjuren förvisades bort  från soffan. Och pez-automaterna (som sen den där länkade bilden togs har typ dubblerats) åkte i en kasse för transport till Lilla Gula. Där passar dom tydligen ett tag till.

Förresten har jag skrivit en ny sång idag – en barnvisa om att man måste vara snäll och inte bråkig om man ska få kompisar. Tänkte till jobbet, liksom
Så nu vet ni det.  Vare sig ni brydde er eller ej.

 

4 kommentarer

 1. Sanna

  Vad roligt att få göra om lite och soffa på rummet måste ju vara superhärligt att få. Här fick vi in en saccosäck var på barnens rum och där sitter de aldrig…hmr…svårt att möblera små rum.
  Ha en jättefin dag!
  Kram!

 2. Camilla

  Jag gjorde något så ovanligt som att titta på TV i går kväll, det är inte ofta…
  Hoppas att du får en lugn och fin onsdag.
  Craft har underbara mammelucker som heter ”Gunde” för herr och ”Gunda” för dam. 🙂 Skitfula, men varma och bra.

 3. trollmor

  Det är nog bra med mammeluckor. En sång i det temat kanske skulle vara på plats på fler arbetsplatser. Jag vill också ha helg snart.
  kram

 4. matts

  I morgon är det Helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑