Är det påskharen som skuttat här tro?

Själva skuttar vi genom duschen och snabbt en sväng genom lägenheten för avfärd mot Lilla Gula Huset så fort vi är redo. Bus väntar redan där och har redan hunnit ringa ett par gånger och behövt ett par saker.

Förkylningsstatusen är ganska status quo: Halsontet från helvetet hänger kvar (om än något bättre nu under dagen, men det beror antagligen på det värktabletter jag stoppat i mig för att mota bort huvudvärken) Snuvig och Hes (och det där med hesheten är inte bra. Inte bra alls. För på onsdag kommer ”påskhäxan” för att sjunga med barnen…) Och så har jag tappat lukt och smak. (hur ska det då bli med go´tårtan jag bakar???)

Men än är det ju inte lördag.

3 kommentarer

 1. Pernilla

  Åhh, stackare!!
  Du, Strepsil! Jättebra, finns på Apo.
  Rekommenderas med det varmaste ”krya-på-dej-kramen”

  /P

  svar: strepsil ja… jag har förbrukat ngr förpackningar vid det här laget. Och dom starkare Mucoangin (eller vad dom heter). Dom funkar bra mor vanligt halsskrap men är i princip verkningslösa mot det här halsontet.

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja nog ser det ut som påskharen skuttat där! Hoppas nu du får en fin och avslappnad helg i gula huset där d ufår tillfälle att kurera å krya på dig <3 KRAM

 3. Camilla

  Men vilken tråkig bacill! Testat ZYX? Hoppas att du mår bättre i dag.
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑