Är det slut nu?

Var det månne sommarens sista dag vi har fått njuta av denna Söndagen den17 augusti?

Sol och värme har i alla fall gett oss en underbart skön dag idag.
 

– Vi har fikat ute på gården.
– Jag har fått massor med tvätt torr i det perfekta torkvädret.
– Jag och maken har gått en lagom svettig promenad efter strandpromenaden medan bus lekte i skogen.
– Och bikinin har fått göra ett (sista?) gästspel.
– Dessutom har vi ätit underbart god middag ute på vår härliga balkong. (recept kommer sen.. detta måste bara testas, jag lovar!)
 

Till i morgon ska temperaturen sjunka en bra bit under 20 och regnet ska blöta upp mig när jag cyklar till jobbet. Svårt att tro när det fortfarande är alldeles ljummet ute och inte ett moln på himlen. Jag har dock svårt att tänka mig att solarvädret återkommer efter en dipp ned till 13-15 grader som lovas till veckan. Snyft.. jag hade gärna tagit mer sol. Mer värme. Och fram för allt mer SEMESTER. 🙁

3 kommentarer

 1. Åsa.S

  Visst är det lite trist o vemodigt när man känner så… att det nog är sista sommrdagen… Här var det nog i går.
  Ha det fint!!

 2. Kraaam/Åsa

  Det är verkligen sommarens sista suck vi är inne på. Lite vemodigt men jag ser ändå fram emot Hösten och vara tillbaka till vardagen 🙂 Den är faktiskt inte alls tråkig som många andra tycker *hehe*

  Intressant det lät med lite mat tips.
  Det där med tjälknölen och dess recept varierar kollosallt märker jag. Kikade runt på nätet innan för att få insperation och en del öser visst ner vitlökar och örtkryddor medan andra anser att det ska var 2 liter saltlag som täcker HELA köttbiten.
  Det är det som är så roligt med mat – att det aldrig smakar samma hos mig som hos grannen.
  ”Ingenting är som mammas köttbullar”

 3. Cia

  Ja idag var det ruggigt kallt här. Första gången jag saknade jacka på hela sommaren. Blir lite höst deppigt trots att jag tycker hösten kan vara mysig…det är nog mer att den talar om att det snart är en grå slaskig vinter här igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑