Arbetat på hög höjd

Taket på Gula Bodan, intill Lilla Gula Huset, behövde skottas under helgen som gick Det jobbet tog bus på sig – gladerligen. I typ fem minuter. Sen ledsnade han och överlät med varm hand jobbet åt sin far. Busungen själv hoppade hellre ned från taket och landade i den mjuka snön.

Jag tyckte även taket över bron behövde skottas. Så jag klättrade upp dit och tog hand om den snön. Det kändes onekligen rätt högt. Och så var jag inte helt säker på hur halkigt det var från början.

Nåja. Taken är skottade men det kan man tyvärr inte se nåt av längre. För det har VRÄKT ned snö hela lördagkväll, lördagnatt, söndag och söndagvkäll. Sen ígår  – måndag  – fick vi sol och fint väder. Men idag vräker det ned igen…Så jag antar att det blir nån fler takskottning innan våren kommer.

 

2 kommentarer

  1. Linda aka Javamorsan

    Oj oj vad glad jag är att slippa göra sånt där! Jag är extremt höjdrädd. Mig får du ALDRIG upp så där!

  2. ☆ Cia

    Ja hua… jag gillar inte att vara på tak längre. Men jag har inte höjdskräck. Det står M för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑