Årets första

image

…snö. Och tillika första snöjoggingen för säsongen. Gick bra utan dubb… men snart blir det nog byte till vinterpjucksen – mina icebug – om jag ska kunna jogga säkert. Jaja…det kommer väl en ny vår snart…

2 kommentarer

  1. Åsa

    Usch då… jag vill inte ha snö än på ett tag!!

  2. Therese - Sockenvägens Söta

    Icebug, är de bra? Får kanske investera i sådana… Å nyfiken fråga, vars bor du? Här i Dorotea, v-botten har nästan 2 dm blötsnö nu kommit… Så det blir motionscykel inomhus här ;-P KRAM!

    Svar: Vi fick en del vi med i eftermiddag. Och jag tror det snöar ännu. Men det brukar inte hindra mig från att springa. Ice Bug är helt jäkla suveräna. Sprang hela förra vintern med dom. Hur bra som helst. Vintern innan hade jag lösa broddar på mina vanliga skor och det funkade ju – men Ice Bug är helt klart bättre. och kostar inte mer än ett par vanliga bra joggingskor.
    Var jag bor – Jag bor i Norrbotten, efter kusten. I Kalix. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑