Audio Pro Addon T10

Bra ljud på musik är jätteviktigt.

Musik  är nämligen väldigt viktigt i min värld.

Vår CD-samling är sjukt stor. Så stor att hälften fått flytta ned i förrådet – nu när man ändå får tag i det mesta via Spotify (premium, såklart). Men likväl ramlar det in några skivor då och då… dom där guldkornen. Dom man bara MÅSTE äga.

Hemma har vi en fantastisk ljudanläggning, för både film och musik. Audio Pro runt om. 5:1 ljud med frontar med inbyggda subbar. Den börjar ha många år på nacken – men när vi köpte den gick vi långt över budgeten, vilket visade sig vara klokt… Hur bra som helst, fortfarande.
I Gula Huset har vi kört med vår Philips Fildelio som stereo. Bluetooth med riktigt bra ljud för sin storlek. Men den tog åskan i somras. 🙁

Sen dess har jag saknat ljudanläggning.

Men NU.

I veckan fick vi hem denna skönhet:

audiopro10

 

Audio pro Addon T10

En  bluetoothhögtalare som även har ingångar på baksidan för att koppla extrerna ljudkällor som CD-spelare eller något via USB.

Storleken är inget att skryta med: 17 x 32 x 18.

Men ljudet.WOW.

Det låter som en riktig stereo. Och till och med fjärren är snygg. Byggt i solid aluminium.

Högtalaren är testvinnare:

http://www.ljudochbild.se/test/audio-pro-addon-t10

Saxat från länken ovan:

Så fort man parat ihop högtalaren med mobilen är det bara att spänna fast säkerhetsbältena. För Addon T10 kan spela högt, och gör det med en självsäkerhet som f år andra trådlösa högtalare att framstå som uttorkade blomlådor.

Basen är mäktig och potent och även om man kör volymen i botten håller den digitala förstärkaren (2×20 plus 1×40 watt) koll på basen. T10 låter aldrig hårt eller skärande. Men jösses så högt den spelar.  

audiopro

 

Ok.. den var inte gratis.. men så värt pengarna.  Den har spelat musik nästan non-stop sen vi packade upp den i onsdags. I går kom den på plats i Lilla Gula Huset. Och mesta tiden är den styrd från laptopen.

Bra ljud är verkligen viktigt.

Bilderna är inte mina egna… men jag tänkte att eftersom jag ger högtalaren så högt betyg är det OK att låna från Audio Pro.

3 kommentarer

 1. Pernilla

  Skivorna dammar mest nu för tiden och det var åratal sen en skiva köptes. Vi har en B O-anläggning som i och för sej är snygg men använd sällan.
  Lite trist faktiskt.
  /P

 2. soffie

  absolut bra ljud är verkligen viktigt. Nu lyssnar vi enbart på spotify eller youtube så alla mina cd skicor står och dammar igen … ska jag spara dem eller inte det är frågan…

 3. Åsa L

  Hahaha skön recension på den där 🙂 (uttorkade blomlådor)

  Bra med tips – håller med dig till fullo med att bra ljud är viktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑