Augusti

Då skriver vi Augusti i våra kalendrar och även om jag inte här hemma och vänder blad på min hemmatillverkade dito så kan jag ju visa hur augustibilden ser ut.

Här kan man läsa om  hur jag gjort kalendern

Augusti innebär att det snart är dags för jobb igen för min del
Och att skolan börjar….
Augusti innebär också att maken slutar jobba på denna lilla ort –  för den här gången. I morgon börjar han jobba på hemmaplan igen vilket innebär att han kommer åka hem och sova vissa nätter – för att slippa åka så tidigt härifrån de mornar han öppnar förskolan.
Dessutom innebär Augusti att busungen fyller sju år. Visserligen på augusti månads näst sista dag men ändå… Han har en enda önskan (förutom pengar). En familjebiljett till Relaxen på Sportcity.

Men Augusti innebär också att jag faktiskt har semester – två veckor till – och att det (förhoppningsvis) fortsätter vara fint väder.

2 kommentarer

 1. Camilla

  Mysig bild. 🙂 Jag förstår inte heller vart juni och juli försvunnit. Hjälp!
  Tack för ditt låååånga inlägg hos mig. Det är ljuvligt med långa kommentarer ju. 🙂
  Hoppas att det blir Grekland nästa sommar för er. Håller tummar och tår!
  Det låter ungefär som vi och våra bilsemestrar det där. Nu var det ett par år sedan vi åkte långt, så nästa år hoppas jag att vi brummar ända ned till mellersta/södra Kroatien.

 2. Anki

  So what 🙄 …..har ju samma sträcka fast från andra hållet…. 😀

  Ja det är inte streckan… han har ju pendlat längre än så hela vt. Det är av hänsyn till de andra semestefirarna som han inet vill börja stöka i köket för tidigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑