Augustisol och medelhavsvärme – JA TACK

Alltså:  jag skulle verkligen inte haft nåt emot om den här ihållande medelhavsvärmen vi haft i en veckas tid nu kommit i juli månad, medan jag hade semester. Men, jag tar den ju hellre nu än inte alls.

– Bus har ju ännu sommarlov.
– Vi har fortfarande få barn på jobbet och kan anpassa dagarna efter vädret.
– Och så har jag haft tur med vilka skift jag jobbat så jag har hunnit soooola, jogga (idag skippade jag – inte när det är 24 grader…) promenera (jag och maken har knallat totalt 3½ mil den här veckan -och idag är det torsdag) och mysa i värmen.

Idag blev det grillade benfria kotletter i kvällssolen…

Ge mig mer sol, jag vill ha mer sol….

 

3 kommentarer

 1. Åsa

  Underbart! Vi har nästan lika varmt… fast vi går in nu pga myggen.

 2. soffie

  mmm vi har med haft värmen här å det är UNDERBART::: vilken otroligt vacker bild..kramen

 3. Camilla

  Faktiskt hade vi ganska fint väder nu både i går och i förrgår, men det är nog ändå en av de sämsta, kallaste somrar på mycket länge här hos oss.
  Nu håller solen på att kika igenom dimman och molnen här, hoppas att det blir fint i dag. Det går ändå lättare att jobba om det är sol, man kan sitta ute och äta, fika och så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑