Avslutade julen

Annandagen var kylig. Sexton minus när vi tog en prommis.

Käkade upp i princip de allra sista resterna till lunch, avjulade 80% av Lilla Gula innan vi åkte hemåt och avjulade 100 % av lägenheten.

Granen åkte ut genom trappfönstret. Full i nya färska skott. Ut med juleljusen. In med vanliga.

Klapparna är bortplockade. Inga ska bytas. Väldans lyckat i år, alltså. Nedan ett axplock:Sen blev det pizza av julskinka och ett långt bubbelbad.

Idag har jag jobbat. Utan att typ sovit nåt. Har haft så galet ont i käke, öra och tinning på vänster sida. Bihålor som bråkar. Först 4.30 somnade jag till typ en timme.

Med värktabletter funkade jobbet. Tomt på barn och andra sysslor på agendan. Bland annat håller jag på måla. 🙂

Snart dags att proviantera inför nyår. Sen hoppas jag på att få sova i natt.

2 kommentarer

  1. JUNITJEJ

    Så härligt med en kylig jul! Här har vi plusgrader och ingen snö-

    Svar: Det finns flera varianter av julklappsspelet, men jag kan berätta hur vi gör. Alla deltagare bidrar med två paket som vardera kostar 50:-. Alla paket läggs i mitten av bordet. Sedan kör vi laget runt med en tärning. De som får en sexa får välja ett paket. Detta fortsätter man med tills att det inte finns kvar några paket. Sedan öppnas paketen. Då är det dags för varv nummer två, men nu på tid. Vi kör 20 minuter. De som får en 6:a får ta valfritt paket från en annan. När tiden är slut, får man behålla de paket man har. Kanske någon blir utan.

  2. Thetese

    Även här är julen borta och istället nyårsfint. Hoppas du kryar på dig, lät inte bra att inte få sova och ha så ont 🙁 massa kramar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑