Back to school…

Sista sommarlovsdagen idag. Men så värst somrigt var det inte. 10 plus när jag cyklade till jobbet just före 9 i morse. Brrr… fixade till sig lite på dagen men nu behövs då inte shortsen längre. Saknar redan!

Fjortisen avslutade sommarlovet med att få åka mc – alltså inte köra, som det ser ut som på bilden. Något han längtat efter hela sommaren. Så han var väldans nöjd.

I går, måndag, var jag så galet trött. Var inte det minsta pepp på börja jobba. Men det gick. Tvångsjoggade mig runt elljusspåret när jag kom hem efter jobbet. Bara för att tanka energi. Det funkade. Och jag undkom regnet:

För så här såg det ut när jag var hemma efter min sexa jogg.

Och regnet dröjde faktiskt så pass att jag hann ut en halvmils prommis med maken också. Bytte bara till torr tröja och sportbh så gick vi. Mest för att hämta ett paket, men vi tog en omväg. Lika bra det!

När vi sen kom hem (för tredje gången inom tre timmar) började det regna.

Vi packade upp vår nya vattenkokare (den gamla har gett upp) och konstaterade att det var väldigt coolt med kanna av glas och blå ledbelysning.

Kraschade i säng redan före halv elva. Orkade knappt läsa så 22.45 sussade jag gott. Och sov till 7.45. Tyvärr startade klockradion då, annars hade jag nog sovit än längre.

Nu håller vi på avsluta en synnerligen ordinär tisdag och fjortisen gör sig redo för skolstart imorgon.

Årskurs nio. 🙂

1 kommentar

  1. Camilla

    Den var riktigt cool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑