Badat

utsikt

Sån här utsikt hade bus och jag när vi satt på soldäck vid badhuset och käkade glass efter ett par timmars lekande och plaskande i eftermiddag. Inte fy skam (varken badandet, glassen eller utsikten).

Regnet som visade sig i morse upphörde. Värmen kom och faktiskt även solen. Så de festande studenterna fick fint väder till sin balkväll. Skönt. Vi satt på balkongen och åt pestopasta med lammkorv när vi hörde trummor och blåsinstrument som följde med balgästerna på deras parad från parken till folkets hus (där festen hålles) Vi ides dock inte gå kika på några klänningar eftersom vi inte känner någon som tar studenten. Vi bänkade oss vid dvd:n och såg på fjärde starwarsfilmen istället. Till bus stora glädje!

(Och ja, jag vet att fotot inte är någe vidare, men jag hade endast
mobilen med mig. Jag har bara slarvigt pusslat ihop två bilder
för att få till ett panorama foto)

4 kommentarer

 1. Cia

  Va? Menar du att horisonten inte är skev i Luleå…

  Nä inte i Luleå, men här i Kalix är den exakt sååå skev! vi bor precis där jorden böjer sig! haha… (jag erkände ju faktiskt mitt snabbredigerande…. så klanka lagom! 😉 )

 2. Cinsaga

  Precis som här – 11 grader och regn blev tillslut 19 grader och sol. Hur skönt som helst !!! Nu kanske jorgubbarna slipper förfrysa till midsommar *hi,hi*

 3. MissyElliot

  Härlig utsikt. Vi hade också vettigt väder till studenternas stora glädje. Tvärt emot idag kan man ju säga. 9 grader och ösregn, det bådar inte gott när de ska gå ut idag… 😥

 4. Maria

  Tycker att det var en jättefin bild. Var tvungen att tita 2 ggr för jag såg då inte att det var nå skevt eller 2 ihopsatta 🙂 Bra betyg till dig mao.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑