Badbomb utan fräs

badbomb

Jag brukar köpa mina badbomber (och annat roligt i bad/duschväg) på LUSH. Gillar verkligen deras sortiment.

Men mitt badbombsförråd hade sinat och när vi var på ICAmaxi (eller möjligen Åhlens..????) slängde jag ned tre olika – bara för att ha några som luktar gott i badrummet. Snygga var dom också…

Igår skulle jag och bus ta ett fredagsbad efter middagen. Bus valde en bomb som såg ut som en Cupcace. Den luktadet gott.

Men ack vilken besvikelse. Först och främst bubblade och fräste den knappt nåt när den kom i vattnet. En c-brus hade gjort mer väsen av sig… och sen luktade det typ ingenting. Att vattnet inte blev nån färg är ju inte konstigt – det var ju en vit bomb. Men med tanke på dess övriga egenskaper så hade nog inte ens en röd bomb färgat vattnet nämnvärt.

Nåja.. badet blev mysigt ändå. (jag satt och läste julinspirationstidningar medan bus lekte) Men inte sjutton kommer jag handla badbomber nån annanstans än på LUSH i fortsättningen. (Däremot kommer jag använda upp de andra två vi har liggande..nån kanske funkar bättre än denna.. måste ju prova i alla fall…)

6 kommentarer

 1. Ulrika

  Ajdå! Vilken besvikelse. Det är ju fräset i vattnet som är det roliga.
  Det häftigaste jag köpt är badspaghetti. Färgade band som gav härligt bubbel.

 2. Petra

  Lush rockar, men det har vi ju avhandlat tidigare 😉

 3. Petra

  Jag gillar också Lush, fast jag har svårt att gå in i deras affär för detär så mycket starka dofter att jag får huvudvärk 😉 // Sol

 4. trollmor

  Älskar badbomber. Just nu har jag hemma en sån där sort som blir skum och så fräser den. Kanske var det en sån där badmuffins med sheasmör och dom tar evighet innan dom löst upp sig och jaag tror inte dom fräser.
  Oj nu blev jag väldigt sugen på ett bad.
  Kramis ewa

 5. T H E R R E fotoblogg

  Ja, riktigt snygg var den!

 6. Cia

  Ohhh men gör egna bomber! Det kan su ha som pyssel med Bus. Sandlågekakformar är väldigt bra att använda som form för att de ska bli fina. Torka dock INTE på hushållspapper eller toapapper, det fastnar i bomben och hamnar sedan i badet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑