Baden-baden

badenbaden

Ni glömde väl inte bort eran mamma idag? I Lilla Gula Huset firade vi makens mamma och mig på morgonen och min mamma på eftermiddagen då mina föräldrar kom på besök. Det blev presenter och tårta. (Dessutom fick bus en egen present… han är ju liksom anledningen till att jag kan fira morsdag alltså måste väl han också vara berättigad ett paket???)

Här ovan ser ni min present. En baden-baden med steglös lutning. Otroligt bekväm… Och fruktansvärt snygg. Jag hade smygkikat på den tidigare, men tyckt vi klarade oss utan den. En filt på gräsmattan duger ju precis lika bra. Men nu när fick jag en i morsdagspresent så tackar man ju inte nej till att få mysa ned sig i solen med en bra deckare.

För att få mitt paket fick jag gå på skattjakt. Maken ritade en karta, som jag hade svåra problem med att tolka. Men jag hittade min present tillslut.  Svärmor hade köpt sig precis likadan baden-baden, men hon hade väntat med att ta fram sin till efter jag fått min.

Även maken och bus fick prova min stol även om det var mest jag som använde den idag!

(och eftersom jag starkt misstänker att min svärmor inte är det minsta sugen på visa upp sig i bikini på min blogg så har jag suddat till bakgrunden på fotot  – och därmed även henne…  Det gäller att inte göra bort sig om man vill bli bjuden på goda middagar även i framtiden…)

3 kommentarer

  1. Svärmor

    😆 Det var klokt och mycket omtänksamt av dig.

  2. evans

    Det var en bra present! Själv fick jag ett ”öh, grattis på morsdag förresten” av tonåringen 😕

  3. Sofie

    Du ser ut att ha fått en mycket bekväm baden-baden 🙂 Ni ser alla ut att ha det oförskämt bra, även svärmor i bakgrunden *ler*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑