Bärblom och semesterfix

gubbar

 

Smultronen blommar för fullt.. Eller om det nu är vita jordgubbar, som hon vi fått plantorna av påstår. Storleken på bären blir i alla fall som sultron. Om än vita…

gubbar2

 

Idag fick vi äntligen liiiite värme… inga tropiska grader – men väl kanske 16 -17 plus. Och i lä gick det till och med att klä av sig och försöka sig på att få lite sol på ben och mage. UNDERBART. I morgon är visst ordningen återställt – tråkväder igen.

Ikväll har vi nu lämnat ungen i Lilla Gula, igen. Sista fem arbetsdagarna ligger framför oss  – sen semester.

I kväll har jag dessutom plockat upp resväskorna och börjat kika på innehållet i dom – sånt som är med varje år och som bara används då. Känns som att jag har rätt god koll på läget.

Och så måste vi ju fixa sånt där som betala räkningar, växla pengar, bestämma avresetid hemifrån på lördag, handla det sista, tvätta

Så vi har nog lite pyssel framför oss – de vardagkvällar som återstår.

1 kommentar

  1. Pernilla

    Innan man ska åka är det alltid mycket att fixa med. Jag vill också ha en massa annat gjort ”innan”. Sånt där onödigt som måla naglarna, färga håret och en massa annat. Precis som om resan skulle bli drabbad annars? Det slutar ofta med att jag ändå inte hinner de där grejerna i alla fall.
    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑