Belysning ett måste

balkongljus

 

Fy sjutton.. helt svart när jag stack ut och joggade kvart i åtta… och nu, kvart över, efter jag avverkat en halvmil och varvat ned  samt stretchat är det NÄSTAN lika svart… himlen ser liiiite blå ut, inte svart. Men mörkt är det.

Pannlampa på, var det alltså som gällde.

Och dubbar. Helt sjukt halkigt… isgata precis överallt. Skridskor hade nästan varit att föredra. Fast med mina buggar kan man ju springa som vanligt.

Det blir broddar när jag går till jobbet om 40 minuter.

Förresten… Det blir tävling här i kväll. Så kika in tillbaka!

 

4 kommentarer

 1. Pernilla

  Ja usch så mörkt det är. Då har vi ändå inte så mörkt som Ni. Men det är lampa på inne hela dagen.
  /P

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Här hade jag hoppats på en löptur i dag men drog ännu ett styrkepass, men de behövs med tanke på den träningsvärk jag fick sedan i går ;-P I morgon utlovas snö, blåst och busväder så då får jag däremot säkert ett utepass….

 3. Camilla

  Åh, skicka hit lite energi är du snäll – jag har tappat bort min helt. Skärpning!

 4. Åsa L

  Duktiga du. jag har både pannlampa och broddar men ingen ork, haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑