Bilder från 3 oktober 2008 – 2016

Tråkmåndag.. inget har hänt. Inget fint att fota. Och det roligaste jag har gjort idag är köpt nya merinuoull thights samt tröja (älskar merinoull). Så jag tog en liten tillbakablick. Vad hände 3 oktober 2008… 2009… osv.

3 oktober 2008 handlade jag en cool lampa åt ungen… Den har han ännu kvar i sitt rum.

Samma datum 2009 bloggade jag inte… däremot ställde jag i ordning en datahörna  i Lilla Gula huset (det var innan hela huset var uppkopplat och datorn gick på dongel.) – och den kom på bild dagen efter (hörnan försvann förövrigt så sent som i sensomras – trots att den stått outnyttjad i flera år):

 

Den tredje oktober 2010 firade vi att Lilla Gula Huset var 2 år. Allt man kan firas ska firas!

 

3 oktober 2011 blommade det ännu fint.

… den tredje denna månaden fast 2012 åt vi hämtmat till middag. Mums. Sent jobb och föräldramöte.

Den 3 oktober 2013 ritade jag – och barnen på jobbet – monster. Det gjorde faktiskt en del idag med. Dock inte jag

Nästa år, 2014,  höll jag och maken idag på fundera över hur vår nya sänggavel skulle se ut. Pappa skulle bygga, mamma fixa ev. textilier. Här är ett av förslagen (som det inte blev – det blev mycket, mycket bättre!)

 

3 oktober i fjol var dagen efter svärmors begravning. Och eftersom jag inte bloggade den dagen kom bilderna på bloggen dagen efter:

Och i dag då – den 3 oktober 2016. En riktigt tråkig dag. Rörigt på jobbet. Sen middag. Kvällshandling. Och mycket läxfix. Men, men — måndagen är gjord. Och vi slipper den i en hel vecka nu.

picsplay_1475439323888.jpg

4 kommentarer

 1. Maria Eliasson

  Älskar tillbakablickar. Kanske ska göra ett liknande inlägg när lusten faller på 🙂

 2. Pernilla

  Jag lägger sällan ”årsdagar” på minnet. Varken tråkiga eller andra är viktiga. Vet att jag tog bort Puma i september men dagen är orelevant. Dödadatum eller inflyttningar är glömda bland önskats jag att jag kunde minnas dem men de är passerade och är väl meningen att jag ska lämna bakom mig. Men den 3/10 fyllde min mormor år. Varför jag minns det, är en gåta. Henne kände jag knappt och har inget minne att jag någonsin firat den dagen.
  /P

 3. Åsa L

  Jag älskar återblickar för det kan inspirera för framtid också. Jag behöver samla och gå igenom minnen ibland för att påminnas, vara där en stund och njuta. Tycker det är mycket roligt att gå igenom andras också för man får en sammanfattning och en uppfattning om hur det ser ut hos er. <3

 4. Therese

  Inser att jag hängt med dig i många år, minns flera av inläggen/fotona. Och rätt, allt som kan firas SKA firas!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑