Blått och guld

Ja.. jag blir nog aldrig riktigt vuxen.. för sån här knasiga färgkombinationer gillar jag. Fast jag brukar inte idas göra dom. Det syns så fort när det nöts bort.

Men jag har hittat ett helt suveränt överlack. Seche Vite. Man lägger på det direkt – medan lacket är fuktigt (annars krackelerar det) och på ett litet kick har man en dammtorr yta. På ett lite längre kick ett diamanthårt överlack så tål lite nötning.

Naglarna här uppe målade jag ett varv Trind nagelstärkare, två varv Viva la Diva summersky, två varv guldliknande minilack från Depend på topparna, ett varv Trind vanligt överlack och sist Seche Vite. Allt i ett enda svep utan att låta nåt av lacken torka mellan.  Och allt gjordes under ett TV-serieavsnitt av Ghostwhisperer. När avsnittet var klart var naglarna tillräckligt torra för att städa bort prylarna, borsta tänderna och krypa ned i sängen.

 

6 kommentarer

 1. Tomtens Dotter

  Check!
  Uppskrivet på inköpslistan!

 2. Åsa

  Jättehäftigt ju!

 3. Maria Eliasson

  Men ååå så snyggt!! Älskar roliga färger på naglarna. Vad duktig du är 🙂 Kram

 4. Camilla

  Åh, fint! 🙂
  Jag äger inget överlack. Ska ta och skaffa det tror jag.

 5. Cia

  Ohhh varför varför varför lackar jag inte oftare. Jo jag kom på att M får ont i huvudet när jag gör det.

 6. soffie

  men guuu va läckert fina naglar du har, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑