Blivit tillklippt! Rejält!

Nån som minns det här?

Jag fick pengar till löshår i present när jag fyllde år. Och lagom till sommaren införskaffade jag håret. Sen använde jag det typ varenda dag – hela sommaren. Det tog bara tre minuter att sätta i och ingen kunde se att det var ett helt gäng med små metallclips som höll fast mitt långa blonda hår!

Nu när det är höst och jag slutat använda mitt löshår (eftersom jag är för lat då jag ska och jobba, och dessutom hade för mycket utväxt på mina blonda slingor för att det skulle se bra ut) har det visat sig hur det gick med mitt riktiga hår…

Jag har nämligen nött av mitt riktiga hår.

Metallspännen + äkta hår +varje dag= slitage.

Extrem slitage!

Så jag fick boka mig en frissa tid och göra nåt drastiskt.

Så här blev resultatet:

nyfrissad

Nacken är kortare än framtill. Och så ska vi hålla det hela vintern, så mitt riktiga hår får återhämta sig. Däremot ska jag låta sätta i löshår framme… Främst åt ena sidan. Men det får jag fixat först nästa vecka.

Men visst blev det bra? Trots att jag inte gillar att klippa av håret.

11 kommentarer

 1. Sofie

  Vilken fin frisyr du fick 😛
  Jag skulle också behöva göra ett besök hos frissan…men har ju min i sthlm så det får bli senare 😉

 2. Gunilla -nillisen

  😯 så snyggt!!! Det klär dig verkligen!

 3. tussegumman

  Snygg frisyr du passar i kort hår också! Ha det gott/Tussegumman

 4. Freddeland

  fräckt!

 5. Anki

  Vad fin du blev. 😀 Såg att det var något annorlunda med dig när du var och hämtade sonen. Men du var lite långt bort. Du skulle ha kommit in å visat upp dig. 😉

 6. Cia

  Wawawoom blev ju tokfin. Jag satte i löshår för ett antal år sedan. Jag fick komplimanger av flera helt okända personer på gatan.

  Kanske borde jag blogga upp en bild. Har ofta funderat på att kosta på mig det igen.

 7. therre

  Kan inte se bilden, tyvärr. Syns inget. Men vad hemskt att håret nöttes av! :S

 8. MissyElliot

  Wow, vilken pudding! Jättesnygg frisyr…. 😛

 9. Petra

  Skit snyggt, du passar jätte bra i den frisyren 🙂

 10. Kraaam

  Vilket lyft för håret – WOW

 11. Åsa.S

  Riktigt snyggt blev det!! =)
  *Busvissling*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑