Bloggfrånvaro

Sollefteåbesök

Den här bilden är anledningen till min bloggfrånvaro gånga helgen. Eller snarare mannen i mitten på bilden.

Det är min svärfar, makens far och ungens farfar. Och han har inte varit uppe i Norrbotten sen ungen precis skulle fylla 2 – dvs 2005. Det är vi som varit ned till Ångermanland i stället…

Men den här helgen kom han – och som ungen längtat.

Fredagkväll anlände han med buss till Lilla Gula Huset. Nästan tre timmar sen (pga försening i tågtrafiken)
Vi smällde i oss Paella och surrade till ganska sent.

Lördag bjöd på riktigt uruselt väder. Att säga att det VRÄKTE ned regn är en underdrift. Det TOKVRÄKTE. Vi drog hem till lägenheten, kikade lite hur Kalix såg ut idag, åt lunch och sedan lämnade vi av svärfar hos en gammal kompis. Och när vi sedan åkte åter mot Lilla Gula började det snöa… gahhhh…

Nåja.. vi skulle ha ytterligare ett par pers på middag så oss gjorde det inget. Det blev Grekiskt; Ouzo, Soutzokakia, grekisk sallad och Tzatziki. Och marängtårta och Irländsk kaffe till efterrätt. Och så Eurovision, såklart…. (och Måns gjorde det!!!!) Klockan blev nästan två innan vi sa godnatt.

Söndag var det fint väder. Vi räfsade, satte potatis, gödslade buskar och äppelträd och strödde blå korn där gräsmattan är klen. 🙂

Efter fyra drog vi mot Kalix för middagGrillade kottisar.  Och sen tog vi en promenad runt samhället i underbar kvällsol.

I morse – efter jag fått mig årets första elljusspårsjogging (redan sju på morgonen – vilken lycka att det torkat upp för säsongen…. älskar!!!) lämnade svärfar orten. Och ungen saknade honom omedelbums. 

Fler bilder – på blommor och potatis, på solnedgångar och annat kommer allt eftersom i veckan. Nu när jag gott on-line igen.

3 kommentarer

  1. Åsa L

    Men vilken fantastisk helg ni fick, vad gör väl då lite regn 😉

  2. Soffie

    Va mysig helg ni hade. Ha en fortsatt härlig vecka

  3. Camilla

    Jobbigt för er att ha honom så långt borta. Vilken fin helg ni fick och sunt av dig att låta datorn vila. Jag är äntligen igång igen nu, efter datorkraschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑