Blossa 14

blossa14_lavendel1

 

Sådärja.. då har vi också testat Blossa 14 – Lavendel.

Och vad tyckte vi då?

Ja, vi var tämligen överens om att den var JÄTTEGOD. Vi testade den både varm och kall och både jag, maken och svärmor tyckte att den var bäst varm. Då kändes en tydlig citruston. Var den där lavendelsmaken var kom dock ingen av oss på!!! Kall var den inte heller dum – kändes som att den passar i samma sanmanhang som en söt vermoth  gör.

blossa14_lavendel2

Vi var alla tre överens om att betyget för Blossa 14 – Lavendel fick bli 4 (av 5).

Bra jobbat Blossa

 

 

3 kommentarer

  1. JUNITJEJ

    Jag gillar också denna glögg.

  2. Therese - Sockenvägens Söta

    Som sagt ,ej testat , men blev sugen nu! Ang understället så är det SUPERSKÖNT, gudomligt på. Dock lite små i storleken. Jag har dock ett i M och det satt perfekt!

  3. Åsa L

    Där ser man – jag gillar inte ens doften lavendel så jag trodde inte att den skulle passa mig men sjukt nyfiken på att smaka blir man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑