Bondepraktikan

Den gamla bondepraktikan säger: Urban, Vilhelmina och Blenda skola sommaren leda. Det innebär att så som vädret är idag (Urban) förväntas junivädret bli. Morgondagens väder (Vilhelmina) ska förutspå juli och slutligen ska torsdagens väder (Blenda) ge en föraning om augustivädret.

Ska vi tro på det blir det en regnig första halva av juni och varmt (men bara lite sol) andra delen. I morgon påstår dom att det ska vara rätt kyligt och mulet med inslag av regn. Precis så som man INTE vill att det ska bli i juli månad. Torsdagen sen ser bättre ut. Men i augusti är det ju dags att börja jobba igen… åtminstone andra halvan av augusti…

Så jag hoppas den gamla bondepraktikan helt enkelt är omodern och inte funkar riktigt på samma sätt nu efter vissa klimatförändringar och sånt… Jag vill ju ha JÄTTEVARMT HELA JULI!!! (och halva augusti). Please!!!!!

10 kommentarer

 1. trollmor

  Det där tror jag inte på i år. Ska börja göra sommarschemat nu så jag funderar över när blir det bäst att vara ledig lite.
  Kul med en fotobok ,det är ngt att fundera på.
  Kramis ewa

 2. Carina

  Stämmer detta så får vi soligt på morgonen och kvällarna för precis så har vi haft/har idag! Mitt på dagen var det mulet men regnfritt i alla fall som tur är!

 3. Åsa

  Tur man ha sen semester då! 😉

 4. trollmor

  Nu finns det bilder på min blogg av lilla Bella.
  kram ewa

 5. Camilla

  Jag vill ha varmt hela jäkla sommaren! =) Det har varit så många dåliga somrar nu ett tag…

 6. Miia - There´s no place like home

  Tack för grattis-hälsningen! =)

  Vad roligt att du gillade bloggen! Du jobbar också inom förskolan om jag förstått rätt efter att ha skumläst här inne en snabbis nu? Kul med en kollega!

  Kika gärna in fler gånger! Kram/Miia

 7. Carina

  Ni ska turista Gävle alltså, trevligt!
  Just idag är det strålande solsken men enl smhi ska det inte
  bli så bra de närmaste dagarna!

 8. Camilla

  Hej Linda! Jag kan inte hitta din mailadress någonstans. Visst ser du min då jag kommenterar hos dig? Kan du skicka ett mail till mig med din mail-adress?

 9. Cina

  Nope, för sommarlov och semester = sol och vamt. För det har jag bestämt ! 😉

 10. Cia

  Hua då blir Juni väldigt trist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑