Bowling och rödvin

bowling

Efter en mycket hektiskt dag var det skönt att göra nåt annat än det vanliga ikväll.

Jag och fyra kollegor har varit och bowlat, och tagit oss ett glas vin. De andra hann även med att äta middag innan, men det missade jag, tyvärr. Jag var ju tvungen att invänta hem maken från jobbet innan jag kunde kuta ned till bowlingarenan. Men jag tog en hamburgare på plats, så jag överlevde.

Hur som helst så hade vi väldigt trevligt och det var, som sagt, skönt att hitta på nåt en vanlig tråkig tisdag. Då blir veckan genast lite kortare. Det behövdes. (dessutom vann jag!)

5 kommentarer

 1. trollmor

  Det lät himla trevligt. Det gäller att plocka guldkornen i vardagen också.
  kramis ewa

 2. Cia

  Oj, jag har bowlat en gång som jag kan minnas. Så någon vinsten hade jag inte utmanat dig på 😉 Fast någon spontan bowling är inte att räkna med här. Jag vet ingen i Stockholm som inte planerar ett par veckor i förväg. Det skulle vara M och jag ibland då.

 3. Cinsaga

  OJ !!! Snacka om att du behövde det där vinet och den där bowling vinsten. Ett år till nästa fototillfälle …

 4. T H E R R E fotoblogg

  Vad skoj! Jag har aldrig bowlat!

 5. Ulrika

  Ooooo, grattis bowlingmästaren. Får man vara näsvis och fråga hur mycket poäng du fick på din vinnarserie? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑